Vichy Homme Anti-Irritation

Scheerschuim voor Gevoelige en Geirriteerde Huid

Vichy Homme Anti-Irritation Scheerschuim  voor Gevoelige en Geirriteerde Huid
Vichy Homme Anti-Irritation Scheerschuim  voor Gevoelige en Geirriteerde Huid
12,40

Je bespaart 15%
200 ml
10,50

Code: VCH0123 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Vichy Homme Anti-Irritation
200 ml | 10,50

Product beschrijving Vichy Homme Anti-Irritation

Het scheerpreparaat Vichy Homme Anti-Irritation zorgt voor een soepel verloop van je scheerroutine.

Kenmerken:

  • zorgt voor het gemakkelijke scheren
  • voorkomt huidirritatie
  • regenereert en vitaliseert de huid

Hoe te gebruiken:
Breng een geschikte hoeveelheid van het product aan op het natte gezicht en de hals. Strijk gelijkmatig en grondig uit met cirkelvormige bewegingen totdat zich schuim vormt. Spoel grondig af na het scheren.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Effect
Anti-roodheid, Kalmerend
Huidtype
gevoelig

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.