Vichy Aqualia Thermal

Hydraterende Oogbalsem tegen Zwellingen en Donkere Kringen

Vichy Aqualia Thermal Hydraterende Oogbalsem  tegen Zwellingen en Donkere Kringen
Vichy Aqualia Thermal Hydraterende Oogbalsem  tegen Zwellingen en Donkere Kringen
Vichy Aqualia Thermal Hydraterende Oogbalsem  tegen Zwellingen en Donkere Kringen
15 ml
20,40

Code: VCH2351 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 22-1-2019
Vichy Aqualia Thermal
15 ml | 20,40

Beschrijving van de cosmetica Vichy Aqualia Thermal

De oogverzorging Vichy Aqualia Thermal Aqualia Thermal verzorgt de huid rond de ogen en geeft hem de nodige voeding en hydratatie.

Kenmerken:

  • hydrateert diep
  • verwijdert zwellingen en donkere kringen onder de ogen
  • verheldert de omgeving van de ogen
  • Dermatologisch getest

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Breng 's ochtends en/of 's avonds het preparaat aan rond de contouren van de ogen door licht te kloppen totdat het volledig is geabsorbeerd.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes inclusief gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie, zwelling & donkere kringen

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.