VersaceVanitas Eau de Parfum voor Vrouwen

Versace Vanitas Eau de Parfum voor Vrouwen
Versace Vanitas Eau de Parfum voor Vrouwen
30 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VER0117

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Ervaar keer op keer een fris gevoel van lichtheid. Fijne eau de parfum Versace Vanitas omhult je in een verfrissend bloemenaroma tijdens een warme zomerdag waardoor je wilt dat de zomer nooit eindigt.

  • subtiele, bloemige geur
  • voor vrouwen die op zoek zijn naar een fijne verfrissende geur voor de zomermaanden
  • valt perfect op in warmere dagen

Samenstelling van de geur:
Eerst ruik je sappige limoen die je perfect verfrist. Vervolgens komt fijne bloemengolf van fresia en Tahitiaanse gardenia. De elegante sluier wordt afgesloten door het houtachtige aroma van cederhout samen met tonkabonen.

Verhaal van de geur:
Het gezicht van eau de parfum Vanitasis is het wereldberoemde model Lindsey Wixson. Het elegante flesje is net zo delicaat en sensueel als de geurcompositie zelf.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Limoen , Freesia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tiare Bloem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Ceder
Geursoort
bloemig

Het merk Versace is niet alleen in de modewereld een symbool van Italiaanse luxe en tijdloze klasse met een vleugje elegantie. In de modestuks, parfums en accessoires met het iconische Medusa logo wordt een moderne levensstijl verenigd met liefde voor de Italiaanse traditie en familie-erfgoed.

De geschiedenis van dit luxemerk gaat terug tot het jaar 1978, toen het in Milaan werd opgericht door de progressieve, excentrische modeontwerper Gianni Versace. Zijn originele stijl won in een oogwenk populariteit over de hele wereld en het merk Versace werd al gauw een van de meest vooraanstaande internationale modehuizen. De eerste Versace parfum – Gianni Versace for Women – werd in 1981 op de markt gebracht, en vandaag omvat het portfolio van Versace tientallen geuren voor vrouwen en mannen.

Bij de populairste Versace parfums voor mannen horen de eau de toilette Versace Eros met een aromatische geurcompositie, de eau de toilettes Dylan Blue en Versace The Dreamer, en de vurige eau de parfum Versace Eros Flame. Vrouwen wereldwijd zijn fan van de legendarische fruitig-bloemige geur Versace Bright Crystal en de bloemig-houtachtige Versace Versense. Ook de geschenksets voor vrouwen met een Versace parfum en lichaamscosmetica kennen veel succes.

Probeer ook de parfums van Versace eens – ongebreidelde geuren met Italiaans temperament.