Versace Pour Homme

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Versace Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Versace Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Versace Pour Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
17,80

Code: VER0107 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Versace Pour Homme
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml | 17,80

Beschrijving van het parfum Versace Pour Homme

De geparfumeerde deostick Versace Pour Homme Pour Homme zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Versace

Het modemerk Versace werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. Van begin af aan was het erg progressief en excentriek. Versace ontwikkelde zich al spoedig tot een charismatische en zeer bekende persoonlijkheid, ook ver buiten de mode. Deze ooit arme jongen uit Calabrië werd plotseling over de hele wereld bekend.

Versace stierf een gewelddadige dood, waarbij het motief van de krankzinnige moordenaar tot op heden niet naar tevredenheid verklaard is. Die was erin geslaagd om een populaire man te liquideren, maar niet zijn naam – het merk Versace, nu in handen van de familie van Gianni, is ook nu bijzonder modieus. Er zijn overal te wereld officiële winkels van Versace en je kunt zijn modieuze kwaliteitsproducten vanuit je huiselijke comfort bestellen.

Beoordeling Versace Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!