Versace Eros Pour Femme Gift SetV. voor Vrouwen

Versace Eros Pour Femme Gift Set  V. voor Vrouwen
Versace Eros Pour Femme Gift Set  V. voor Vrouwen
Gift Set V. voor Vrouwen

Code: VER06334 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 10 ml + Tasje

Beschrijving van het parfum Versace Eros Pour Femme
Samenstelling

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 10 ml
  • Tasje

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Versace

Het merk Versace is niet alleen in de modewereld een symbool van Italiaanse luxe en tijdloze klasse met een vleugje elegantie. In de modestuks, parfums en accessoires met het iconische Medusa logo wordt een moderne levensstijl verenigd met liefde voor de Italiaanse traditie en familie-erfgoed.

De geschiedenis van dit luxemerk gaat terug tot het jaar 1978, toen het in Milaan werd opgericht door de progressieve, excentrische modeontwerper Gianni Versace. Zijn originele stijl won in een oogwenk populariteit over de hele wereld en het merk Versace werd al gauw een van de meest vooraanstaande internationale modehuizen. De eerste Versace parfum – Gianni Versace for Women – werd in 1981 op de markt gebracht, en vandaag omvat het portfolio van Versace tientallen geuren voor vrouwen en mannen.

Bij de populairste Versace parfums voor mannen horen de eau de toilette Versace Eros met een aromatische geurcompositie, de eau de toilettes Dylan Blue en Versace The Dreamer, en de vurige eau de parfum Versace Eros Flame. Vrouwen wereldwijd zijn fan van de legendarische fruitig-bloemige geur Versace Bright Crystal en de bloemig-houtachtige Versace Versense. Ook de geschenksets voor vrouwen met een Versace parfum en lichaamscosmetica kennen veel succes.

Probeer ook de parfums van Versace eens – ongebreidelde geuren met Italiaans temperament.

Review Versace Eros Pour Femme