Versace Eros Eau de Toilette voor Mannen

5×
Versace Eros Eau de Toilette voor Mannen
Versace Eros Eau de Toilette voor Mannen
200 ml

Code: VER1693 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Versace Eros
Samenstelling

Wees sensueel, zoals de Griekse god van liefde, Eros. De eau de toilette voor mannen Versace Eros weerspiegelt perfect de kracht en passie. Haar geurcompositie symboliseert liefde en verlangen en is ideaal voor een sterke en zelfverzekerde man die weet wat hij wil. De mysterieuze tonen zullen iedereen boeien en één ding is zeker – voor vrouwen in je omgeving blijft je niet onopgemerkt.

  • aromatische geurcompositie
  • voor zelfverzekerde mannen
  • ideaal voor de zomermaanden

Samenstelling van de geur
De geurcompositie opent met een frisse muntblaadjes aangevuld met zoete tonen van appel en sappige citroen. In de hartnoten ruik je de unieke ambroxaan, bedwelmende geranium en speelse tonkabonen. Door de basisnoten dringen pure essenties van mos, verwarmend cederhout, vetiver en delicate vanille.

Verhaal van de geur
De geur was gelanceerd in 2012. De turquoise flacon is versierd met een mysterieuze Medusa die een symbool is van het merk Versace en ook verwijst naar de Griekse mythologie.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene Appel , Munt , Italiaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Geranium , Tonkaboon , Ambroxan
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Vanille , Vetiver , Eikenmos
Geursoort
aromatisch

Over het merk Versace

Het merk Versace is niet alleen in de modewereld een symbool van Italiaanse luxe en tijdloze klasse met een vleugje elegantie. In de modestuks, parfums en accessoires met het iconische Medusa logo wordt een moderne levensstijl verenigd met liefde voor de Italiaanse traditie en familie-erfgoed.

De geschiedenis van dit luxemerk gaat terug tot het jaar 1978, toen het in Milaan werd opgericht door de progressieve, excentrische modeontwerper Gianni Versace. Zijn originele stijl won in een oogwenk populariteit over de hele wereld en het merk Versace werd al gauw een van de meest vooraanstaande internationale modehuizen. De eerste Versace parfum – Gianni Versace for Women – werd in 1981 op de markt gebracht, en vandaag omvat het portfolio van Versace tientallen geuren voor vrouwen en mannen.

Bij de populairste Versace parfums voor mannen horen de eau de toilette Versace Eros met een aromatische geurcompositie, de eau de toilettes Dylan Blue en Versace The Dreamer, en de vurige eau de parfum Versace Eros Flame. Vrouwen wereldwijd zijn fan van de legendarische fruitig-bloemige geur Versace Bright Crystal en de bloemig-houtachtige Versace Versense. Ook de geschenksets voor vrouwen met een Versace parfum en lichaamscosmetica kennen veel succes.

Probeer ook de parfums van Versace eens – ongebreidelde geuren met Italiaans temperament.

Review Versace Eros5