Versace Eroseau de toilette voor Mannen

4×
Versace Eros eau de toilette voor Mannen
Versace Eros eau de toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
86,40

Je bespaart 36%
100 ml
54,90

Code: VER0359 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Geniet voluit van het zomershoppen! Met de code notino10 krijg je 10% korting op je aankoop boven de 70 €. Bij een aankoop boven de 90 € krijg je 15% korting met de code notino15.De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
vrijdag 14-8-2020
UPS Air Mail
donderdag 13-8-2020

Beschrijving van het parfum Versace Eros
Samenstelling

Wees sensueel, zoals de Griekse god van liefde, Eros. De eau de toilette voor mannen Versace Eros weerspiegelt perfect de kracht en passie. Haar geurcompositie symboliseert liefde en verlangen en is ideaal voor een sterke en zelfverzekerde man die weet wat hij wil. De mysterieuze tonen zullen iedereen boeien en één ding is zeker – voor vrouwen in je omgeving blijft je niet onopgemerkt.

  • aromatische geurcompositie
  • voor zelfverzekerde mannen
  • ideaal voor de zomermaanden

Samenstelling van de geur
De geurcompositie opent met een frisse muntblaadjes aangevuld met zoete tonen van appel en sappige citroen. In de hartnoten ruik je de unieke ambroxaan, bedwelmende geranium en speelse tonkabonen. Door de basisnoten dringen pure essenties van mos, verwarmend cederhout, vetiver en delicate vanille.

Verhaal van de geur
De geur was gelanceerd in 2012. De turquoise flacon is versierd met een mysterieuze Medusa die een symbool is van het merk Versace en ook verwijst naar de Griekse mythologie.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene Appel , Munt , Italiaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Geranium , Tonkaboon , Ambroxan
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Vanille , Vetiver , Eikenmos
Geursoort
aromatisch

Over het merk Versace

Het modemerk Versace werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. Van begin af aan was het erg progressief en excentriek. Versace ontwikkelde zich al spoedig tot een charismatische en zeer bekende persoonlijkheid, ook ver buiten de mode. Deze ooit arme jongen uit Calabrië werd plotseling over de hele wereld bekend.

Versace stierf een gewelddadige dood, waarbij het motief van de krankzinnige moordenaar tot op heden niet naar tevredenheid verklaard is. Die was erin geslaagd om een populaire man te liquideren, maar niet zijn naam – het merk Versace, nu in handen van de familie van Gianni, is ook nu bijzonder modieus. Er zijn overal te wereld officiële winkels van Versace en je kunt zijn modieuze kwaliteitsproducten vanuit je huiselijke comfort bestellen.

Review Versace Eros