Versace Eros

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Versace Eros Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Versace Eros Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Versace Eros Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
23,10

Code: VER0362 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 21-11-2018
Versace Eros
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml | 23,10

Beschrijving van het parfum Versace Eros

De geparfumeerde deostick Versace Eros Eros zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Versace

Het modemerk Versace werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. Van begin af aan was het erg progressief en excentriek. Versace ontwikkelde zich al spoedig tot een charismatische en zeer bekende persoonlijkheid, ook ver buiten de mode. Deze ooit arme jongen uit Calabrië werd plotseling over de hele wereld bekend.

Versace stierf een gewelddadige dood, waarbij het motief van de krankzinnige moordenaar tot op heden niet naar tevredenheid verklaard is. Die was erin geslaagd om een populaire man te liquideren, maar niet zijn naam – het merk Versace, nu in handen van de familie van Gianni, is ook nu bijzonder modieus. Er zijn overal te wereld officiële winkels van Versace en je kunt zijn modieuze kwaliteitsproducten vanuit je huiselijke comfort bestellen.