Versace Bright Crystaleau de toilette voor Vrouwen

5×
Versace Bright Crystal eau de toilette voor Vrouwen
Versace Bright Crystal eau de toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
96,40

Je bespaart 47%
90 ml
51,00

Code: VER0009 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Producten van geselecteerde Italiaanse merken bezorgen we met gratis verzending.
PostNL
vrijdag 17-7-2020
UPS Air Mail
donderdag 16-7-2020

Beschrijving van het parfum Versace Bright Crystal
Samenstelling

De meest geliefde parfumjuweel ter wereld - ontdek de eau de toilette Versace Bright Crystal. Haar tedere bloementonen omhullen je met een subtiele, pure geur die nog steeds erg vrouwelijk en sensueel voelt.

De unieke sluiting in de vorm van een elegant geslepen juweel verwijst vervolgens naar de sieradenkunst van het modehuis Versace.

  • licht gourmand fruitig-bloemige geur
  • geschikt voor dagelijks gebruik
  • ontworpen in 2006 door Alberto Morillas

Samenstelling van de geur
De geur opent met de frisse, maar onderscheidende accenten van yuzu-citrusvruchten aangevuld met ijzige akkoorden en sappige granaatappel. Vervolgens ontwikkelt de Versace Bright Crystal zich tot een zoet bloemige bedwelming. De rijke essenties van pioenrozen en magnolia worden in balans gehouden door de delicatesse van de lotusbloem. De warmte van de geurcompositie wordt geleverd door de houtachtige akkoorden, de zachte musk en de warme honingachtige amber in de basisnoten.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Yuzu , Granaatappel , Ijs Akkoord
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lotus , Magnolia , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Hout , Amber
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Versace

Het modemerk Versace werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. Van begin af aan was het erg progressief en excentriek. Versace ontwikkelde zich al spoedig tot een charismatische en zeer bekende persoonlijkheid, ook ver buiten de mode. Deze ooit arme jongen uit Calabrië werd plotseling over de hele wereld bekend.

Versace stierf een gewelddadige dood, waarbij het motief van de krankzinnige moordenaar tot op heden niet naar tevredenheid verklaard is. Die was erin geslaagd om een populaire man te liquideren, maar niet zijn naam – het merk Versace, nu in handen van de familie van Gianni, is ook nu bijzonder modieus. Er zijn overal te wereld officiële winkels van Versace en je kunt zijn modieuze kwaliteitsproducten vanuit je huiselijke comfort bestellen.

Review Versace Bright Crystal