VersaceBright Crystal deo met verstuiver voor Vrouwen

Versace Bright Crystal deo met verstuiver voor Vrouwen
Versace Bright Crystal deo met verstuiver voor Vrouwen
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: VER0025

Diamanten zijn voor eeuwig. Net als de populariteit van de beroemde eau de toilette Versace Bright Crystal. Als jij ook tot de liefhebbers van deze geur behoort, is ook de Versace Bright Crystal deodorantverstuiver echt iets voor jou. Hij beschermt je tegen onaangename lichaamsgeuren en laat je oksels heerlijk fruitig-bloemig ruiken.

Eigenschappen:

  • perfecte aanvulling op de eau de toilette uit dezelfde lijn
  • fruitig-bloemige geur met citrusnoten
  • verzorgt de gevoelige okselhuid
  • luxe flacon die doet denken aan een diamant

Samenstelling

Verpakkingssoort
deodorant verstuiver

Het merk Versace is niet alleen in de modewereld een symbool van Italiaanse luxe en tijdloze klasse met een vleugje elegantie. In de modestuks, parfums en accessoires met het iconische Medusa logo wordt een moderne levensstijl verenigd met liefde voor de Italiaanse traditie en familie-erfgoed.

De geschiedenis van dit luxemerk gaat terug tot het jaar 1978, toen het in Milaan werd opgericht door de progressieve, excentrische modeontwerper Gianni Versace. Zijn originele stijl won in een oogwenk populariteit over de hele wereld en het merk Versace werd al gauw een van de meest vooraanstaande internationale modehuizen. De eerste Versace parfum – Gianni Versace for Women – werd in 1981 op de markt gebracht, en vandaag omvat het portfolio van Versace tientallen geuren voor vrouwen en mannen.

Bij de populairste Versace parfums voor mannen horen de eau de toilette Versace Eros met een aromatische geurcompositie, de eau de toilettes Dylan Blue en Versace The Dreamer, en de vurige eau de parfum Versace Eros Flame. Vrouwen wereldwijd zijn fan van de legendarische fruitig-bloemige geur Versace Bright Crystal en de bloemig-houtachtige Versace Versense. Ook de geschenksets voor vrouwen met een Versace parfum en lichaamscosmetica kennen veel succes.

Probeer ook de parfums van Versace eens – ongebreidelde geuren met Italiaans temperament.