Vaatwastabletten

De keuze van tabletten voor de vaatwasser hangt van meerdere factoren af. Hun missie is niet alleen schone vaat. De beste tabletten en capsules in de vaatwasser zorgen ervoor dat je water en energie bespaart. Bovendien beschermt het de vaatwasser tegen kalkaanslag.

De voordelen van capsules en tabletten in de vaatwasser

  • ✓ Het verwijdert zelfs bij lage temperaturen zelfs zwaar vuil.
  • ✓ Ze desinfecteren servies en verwijderen bacteriën en geurtjes.
  • ✓ Polijstmiddelen verwijderen vlekken op het glas.
  • ✓ Capsules en tabletten met onthardingszout beschermen de vaatwasser tegen kalkaanslag.
  • ✓ Bleekmiddelen verwijderen thee- en koffievlekken uit mokken.

Capsules, tabletten en gels: wat zijn de verschillen en wat is beter?

Vaatwas tabletten

Hierbij is de dosering handiger en sneller. Plaats de tablet eenvoudig in het doseervak. De meeste beschikbare producten bevatten al poetsmiddelen en zout, dus je hoeft geen extra producten aan te schaffen.

Vaatwascapsules

Vaatwascapsules kunnen zowel universeel als multifunctioneel zijn. Het hangt af van de samenstelling van de capsule. Het wasmiddel zit direct in een capsule die niet wordt uitgepakt, dus dosering is net zo handig als tabletten. De verpakking opent zichzelf onder invloed van water.

Vaatwasgels

Het grote voordeel van vaatwassergels is de flexibele dosering. Net als tabletten doe je ze rechtstreeks in de dispenser, maar de hoeveelheid is aan jou. Door de samenstelling lost het zonder residu op. Vaatwasgels zijn echter slechts een klassiek wasmiddel. Ze bevatten geen poetsmiddelen of zouten, dus ze zijn niet zo effectief.

In onze drogisterij vind je de beste vaatwastabletten van de merken Somat, Finish en Jar. Wil je afwassen zonder chemicaliën, kies dan voor ecologische vaatwastabletten van de merken Seventh Generation of Frosch! Wij bezorgen alle middelen voor de vaatwasser bij je thuis.