UrtekramFresh Mint Whitening Tandpasta zonder Fluoride

Urtekram Fresh Mint Whitening Tandpasta zonder Fluoride
Urtekram Fresh Mint Whitening Tandpasta zonder Fluoride
75 ml
4,50

Code: URT05073 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 22-9-2021
Afhaallocaties
woensdag 22-9-2021
UPS Air Mail
woensdag 22-9-2021

Beschrijving Urtekram Fresh Mint
Kenmerken

De tandpasta Urtekram Fresh Mint is bedoeld voor zacht tanden bleken. Verwijdert effectief ongewenste pigmentatie van de tanden en beloont je bij regelmatig gebruik met een meer stralende glimlach.

Kenmerken:

  • voorkomt de vorming van tandplak, tandsteen en cariës
  • bleekt tanden
  • bestrijdt tandbederf en tandplak
  • garandeert zachtheid voor het tandglazuur

Ingrediënten:

  • natuurlijke extracten
  • veganistisch product
  • zonder chemische kleurstoffen

Hoe te gebruiken:
Gebruik minimaal 2 keer per dag. Poets je tanden grondig minstens 2 minuten lang.

Kenmerken

Effect
whitening

Over het merk Urtekram

Zuivere, organische en 100% natuurlijke vegan cosmetica. Dat is het Scandinavische merk Urtekram, dat voldoet aan de strengste internationale vereisten voor BIO cosmetica en tegelijk prat gaat op de certificatie van Ecocert, zodat je zeker kan zijn dat je je huid alleen het allerbeste gunt.

Het merk Urtekram werd in 1972 in Kopenhagen opgericht vanuit een duidelijke gedachte: ons lichaam absorbeert niet alleen alles wat we eten, maar ook datgene wat we op onze huid smeren. Daarom zijn de gecertificeerde, natuurlijke schoonheidsproducten van Urtekram vrij van siliconen en dierlijke bestanddelen. Hun samenstelling is functioneel en minimalistisch en bevat ook steeds een of meer werkzame kruiden. In 2019 verving Urtekram alle puur plastic verpakkingen voor verpakkingen gemaakt van het afval dat ontstaat bij de verwerking van suikerriet. De teelt van het suikerriet heeft bovendien een ecologische dimensie, namelijk de absorptie van CO2.

In het portfolio van het merk Urtekram vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van lichaam, gezicht en haar. Probeer bijvoorbeeld eens de Urtekram shampoo Rasul, die je haar volume geeft, de Urtekram conditioner Coconut voor voeding en hydratatie, of de aangename, hydraterende gel Urtekram Aloe Vera. Liefhebbers van natuurlijke cosmetica zijn vast blij met de Urtekram tandpasta Strong Mint, de betrouwbare Urtekram deodorant of geurige Urtekram douchegel.

Ondervind de doeltreffende werking van natuurlijke cosmetica aan den lijve. Niet alleen je lichaam maar ook het milieu zal je dankbaar zijn.

Review Urtekram Fresh Mint