Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum voor Vrouwen
Trussardi Sound of Donna Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
49,50

Code: TRU01326 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Trussardi Sound of Donna
Samenstelling

Het eau de parfum voor vrouwen Trussardi Sound of Donna verrast je met zijn jeugdige charme en nonchalante elegantie.

  • zoete amandelgeur met oosterse accenten
  • voor de zorgeloze en rebelse vrouw
  • geschikt om zowel overdag als bij avondlijke gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
De fruitig-florale geur krijgt een bijzonder karakter door het aroma van jonge groene amandelen. Het hart van de compositie bestaat uit drie sensuele bloemen – de roos, de tuberoos en de Europese heliotroop. De basis bestaat uit akkoorden van sandelhout en een kastanjedessert met een druppeltje room. Dit alles wordt benadrukt door de aardachtige geur van de patchoeli.

Het verhaal van de geur
Het gezicht van het eau de parfum Sound of Donna is de Italiaanse zangeres Annalisa en de campagne ontstond in de trendy Milanese wijk Porta Nuova. Het eau de parfum symboliseert de combinatie van het moderne met het elegante en inspireert daarmee de draagster van deze geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene Amandel , Mandarijn , Magnolia
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Roos , Heliotroop
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Slagroom , Kastanje , Sandelhout , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Trussardi

Het merk Trussardi is de essentie van de Italiaanse lifestyle. Het werd opgericht in 1911 in Bergamo en was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van luxe handschoenen. In de loop van enkele tientallen jaren werd het een van de meest succesvolle bedrijven in de modewereld. In de jaren 60 tilde Nicola Trussardi haar lederen producten door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, geavanceerde ontwerpen en het onderzoek naar de verwerking van leer naar een nieuw niveau. Als spoedig werden er andere accessoires op de markt gebracht, evenals een kledingcollectie voor vrouwen en mannen en bijvoorbeeld de luxe interieurs van de auto‘s van Alfa Romeo.

Trussardi weerspiegelt ook met zijn geuren de traditie van de Italiaanse cultuur en de huidige trends. Elk parfum van Trussardi draagt deze waarden uit en is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. Probeer bijvoorbeeld Trussardi My Name, een eau de parfum voor vrouwen, of Trussardi My Land, een cultgeur voor mannen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige.

Review Trussardi Sound of Donna1