Trussardi My Scent

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Trussardi My Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Trussardi My Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Trussardi My Scent Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Bodylotion voor Vrouwen 200 ml
24,50

Code: TRU0711 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 21-2-2019
Trussardi My Scent
Bodylotion voor Vrouwen 200 ml | 24,50

Beschrijving van het parfum Trussardi My Scent

De bodymilk Trussardi My Scent is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Trussardi

Het merk Trussardi is de essentie van de Italiaanse lifestyle. Het werd opgericht in 1911 in Bergamo en was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van luxe handschoenen. In de loop van enkele tientallen jaren werd het een van de meest succesvolle bedrijven in de modewereld. In de jaren 60 tilde Nicola Trussardi haar lederen producten door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, geavanceerde ontwerpen en het onderzoek naar de verwerking van leer naar een nieuw niveau. Als spoedig werden er andere accessoires op de markt gebracht, evenals een kledingcollectie voor vrouwen en mannen en bijvoorbeeld de luxe interieurs van de auto‘s van Alfa Romeo.

Trussardi weerspiegelt ook met zijn geuren de traditie van de Italiaanse cultuur en de huidige trends. Elk parfum van Trussardi draagt deze waarden uit en is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. Probeer bijvoorbeeld Trussardi My Name, een eau de parfum voor vrouwen, of Trussardi My Land, een cultgeur voor mannen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige.

 

Beoordeling Trussardi My Scent

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!