Trussardi My Land

Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

1×
Trussardi My Land Deodorant Stick voor Mannen 75 ml
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Code: TRU0477 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Trussardi My Land
Deodorant Stick voor Mannen 75 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Trussardi My Land

De geparfumeerde deostick Trussardi My Land zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Over het merk Trussardi

Het merk Trussardi is de essentie van de Italiaanse lifestyle. Het werd opgericht in 1911 in Bergamo en was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van luxe handschoenen. In de loop van enkele tientallen jaren werd het een van de meest succesvolle bedrijven in de modewereld. In de jaren 60 tilde Nicola Trussardi haar lederen producten door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, geavanceerde ontwerpen en het onderzoek naar de verwerking van leer naar een nieuw niveau. Als spoedig werden er andere accessoires op de markt gebracht, evenals een kledingcollectie voor vrouwen en mannen en bijvoorbeeld de luxe interieurs van de auto‘s van Alfa Romeo.

Trussardi weerspiegelt ook met zijn geuren de traditie van de Italiaanse cultuur en de huidige trends. Elk parfum van Trussardi draagt deze waarden uit en is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. Probeer bijvoorbeeld Trussardi My Name, een eau de parfum voor vrouwen, of Trussardi My Land, een cultgeur voor mannen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige.

Beoordeling Trussardi My Land

Nieuwe recensie toevoegen

5.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk