TrussardiDonna Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Trussardi Donna Eau de Parfum voor Vrouwen
Trussardi Donna Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: TRU0433

Benadruk je schoonheid met een geur die elegantie, sensualiteit en zelfvertrouwen uitstraalt. De eau de parfum voor vrouwen Trussardi Donna hult je in een subtiele sluier van bloemen en kostbare houtsoorten en laat je je in alle omstandigheden charmant en zelfzeker voelen.

  • frisse, oosterse, bloemige geur, ideaal bij kouder weer
  • geurcompositie vol elegantie en charme
  • verleidelijk aroma waarvoor de mannen aan je voeten vallen

Samenstelling van de geur
Met topnoten van fruit en yuzu straalt de geur meteen frisheid en vitaliteit uit. In het bloemige hart komt elegantie en stijl tevoorschijn. Hier verschijnen tedere jasmijn, delicieuze oranjebloesem en bekoorlijke waterlelie. Zacht sandelhout, exotische patchoeli, verwarmende ceder en allesomvattende vanille verwennen je op het einde en zorgen nog een lange tijd voor een gevoel van vreugde.

Verhaal van de geur
De eau de parfum voor vrouwen Trussardi Donna werd in 2011 feestelijk gelanceerd ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van het merk. Het ontwerp van de flacon met een eenvoudige vorm komt volledig overeen met de geur zelf, die zuiver, elegant en heel vrouwelijk is. Het goudkleurige, metalen dopje doet denken aan een verheven kroon. Voel je als een koningin, wanneer je maar wil.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Fruitige Noten , Yuzu
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Sinaasappelboom bloesem , Lotus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Patchuli , Ceder , Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Het merk Trussardi is de essentie van de Italiaanse lifestyle. Het werd opgericht in 1911 in Bergamo en was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van luxe handschoenen. In de loop van enkele tientallen jaren werd het een van de meest succesvolle bedrijven in de modewereld. In de jaren 60 tilde Nicola Trussardi haar lederen producten door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, geavanceerde ontwerpen en het onderzoek naar de verwerking van leer naar een nieuw niveau. Als spoedig werden er andere accessoires op de markt gebracht, evenals een kledingcollectie voor vrouwen en mannen en bijvoorbeeld de luxe interieurs van de auto‘s van Alfa Romeo.

Trussardi weerspiegelt ook met zijn geuren de traditie van de Italiaanse cultuur en de huidige trends. Elk parfum van Trussardi draagt deze waarden uit en is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. Probeer bijvoorbeeld Trussardi My Name, een eau de parfum voor vrouwen, of Trussardi My Land, een cultgeur voor mannen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige.