Trussardi A Way For Him

Deo met verstuiver voor Mannen 100 ml

Trussardi A Way For Him Deo met verstuiver voor Mannen 100 ml
Trussardi A Way For Him Deo met verstuiver voor Mannen 100 ml
Trussardi A Way For Him Deo met verstuiver voor Mannen 100 ml
100 ml

Code: TRU0546 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Trussardi A Way For Him
100 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Trussardi A Way For Him

De deodorant met sproeier Trussardi A Way For Him geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Over het merk Trussardi

Het merk Trussardi is de essentie van de Italiaanse lifestyle. Het werd opgericht in 1911 in Bergamo en was oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van luxe handschoenen. In de loop van enkele tientallen jaren werd het een van de meest succesvolle bedrijven in de modewereld. In de jaren 60 tilde Nicola Trussardi haar lederen producten door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, geavanceerde ontwerpen en het onderzoek naar de verwerking van leer naar een nieuw niveau. Als spoedig werden er andere accessoires op de markt gebracht, evenals een kledingcollectie voor vrouwen en mannen en bijvoorbeeld de luxe interieurs van de auto‘s van Alfa Romeo.

Trussardi weerspiegelt ook met zijn geuren de traditie van de Italiaanse cultuur en de huidige trends. Elk parfum van Trussardi draagt deze waarden uit en is geïnspireerd door de Italiaanse levensstijl. Probeer bijvoorbeeld Trussardi My Name, een eau de parfum voor vrouwen, of Trussardi My Land, een cultgeur voor mannen. Geniet van de essentie van de Italiaanse elegantie, kwaliteit en prestige.

Beoordeling Trussardi A Way For Him

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!