Ga naar hoofdcontent

TRESemmé

Over het merk TRESemmé

Een mooi kapsel kan je zelfvertrouwen opkrikken en je dag beter maken. Dat weet ook het merk TRESemmé heel goed, wiens visie het is om haarverzorgingsproducten te maken die even kwaliteitsvol zijn als die bij de kapper, maar veel gemakkelijker te verkrijgen. Want elke vrouw verdient het om zich wonderbaarlijk te voelen.

De haarcosmetica van TRESemmé verschenen voor het eerst op de markt in het jaar 1948. De oprichtster van het merk, Edna L. Emme, werkte voordien als kapster en wist dus wat voor invloed een mooi kapsel heeft op het zelfvertrouwen van een vrouw. In een tijd waarin kwaliteitsvolle producten enkel in kapsalons te verkrijgen waren, kreeg ze het idee om haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit aan te bieden voor dagelijks gebruik thuis. En zo schreef deze ondernemende, intelligente en prachtige vrouw geschiedenis in de kapperswereld.

De naam TRESemmé is een woordspel – het verwijst naar de naam van de oprichtster en tegelijk naar de Franse uitdrukking “très aimé“ (heel geliefd). Ook jij gaat zeker van de TRESemmé producten houden. De TRESemmé spray Heat Defence beschermt je haar tegen beschadiging tijdens het föhnen of stijlen, het TRESemmé haarmasker Biotin + Repair 7 herstelt onmiddellijk de structuur en schoonheid van je haar. De reeks TRESemmé Keratin Smooth geeft je haar glans en soepelheid en gaat het kroezen tegen.

Vertrouw op de haarproducten van TRESemmé om elke dag te kunnen genieten van het gevoel alsof je net bij de kapper geweest bent.

volledige text text verbergen