TONI&GUY Men

Dieptereinigende Shampoo

TONI&GUY Men Dieptereinigende Shampoo
TONI&GUY Men Dieptereinigende Shampoo
9,90

Je bespaart 10%
250 ml
8,90

Code: TAG4716 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
TONI&GUY Men
250 ml | 8,90

Product beschrijving TONI&GUY Men

De shampoo TONI&GUY Men reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • Het product is speciaal ontwikkeld voor mannen
  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • regenereert en voedt het haar
  • geeft het haar een mannelijke geur
  • laat het haar zacht achter

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Effect
Regulering van overmatige talgproductie
Haartype
alle haartypen

Over het merk TONI&GUY

TONI&GUY is één van de bekendste kappersmerken aller tijden. De oprichters, de broers Toni en Guy Mascolo, openden al in 1963 hun eerste kapsalon. In de jaren 80 borduurden ze voort op het succes van hun salons en richtten ze hun eigen merk van haarverzorgingsproducten op.

Tegenwoordig heeft hun netwerk van kapsalons die de naam van de beide broers dragen, honderden vestigingen wereldwijd en worden hun haarverzorgingsproducten door vele professionals gebruikt. De scheppers van de producten van TONI&GUY komen tegemoet aan degenen die haarcosmetica van topkwaliteit zoeken, en aan de klanten die niet bang zijn om te experimenteren en een werkelijk uniek kapsel willen creëren. Alle producten van dit bedrijf ondergaan strenge dermatologische tests en bevatten zeer effectieve ingrediënten. Het merk TONI & GUY trekt mensen aan die zelfvertrouwen bezitten en creatief zijn, en de behoefte voelen om zich te onderscheiden van anderen en voor hun haar het beste willen.