TONI&GUY Glamour Haarwax voor Volume

 • TONI&GUY Glamour Haarwax voor Volume
   meer

  1 product variant € 9,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  KADO VOOR JOU
  Koop TONI & GUY producten voor minstens € 14 en ontvang gratis een 100ml reis-formaat strong hold hairspray. Ontdek creatieve haarstyling met top kappers producten van TONI & GUY.

  Varianten TONI&GUY Glamour

  • TONI&GUY Glamour Haarwax voor Volume  90 mlHaarwax voor Volume  

   Meer dan 20 st op voorraad in ons magazijn

   90 ml
   Code: TAG1994

    9,90

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving TONI&GUY Glamour

  Eigenschappen

  Consistentie

  wax

  Effect

  Definitie en textuur, Fixatie, Meer volume

  Het hardingsmiddel TONI&GUY Glamour geeft je kapsel de gewenste vorm en volume.

  Kenmerken:

  • fixeert het kapsel
  • levert volume vanaf de wortels
  • snelle en gemakkelijke styling

  Hoe te gebruiken:

  Wrijf een kleine hoeveelheid product in je handpalmen en gebruik de vingers om het gewenste kapsel te creëren.

  Omhoog

  Over merk TONI&GUY

  TONI&GUY is één van de bekendste kappersmerken aller tijden. De oprichters, de broers Toni en Guy Mascolo, openden al in 1963 hun eerste kapsalon. In de jaren 80 borduurden ze voort op het succes van hun salons en richtten ze hun eigen merk van haarverzorgingsproducten op.

  Tegenwoordig heeft hun netwerk van kapsalons die de naam van de beide broers dragen, honderden vestigingen wereldwijd en worden hun haarverzorgingsproducten door vele professionals gebruikt. De scheppers van de producten van TONI&GUY komen tegemoet aan degenen die haarcosmetica van topkwaliteit zoeken, en aan de klanten die niet bang zijn om te experimenteren en een werkelijk uniek kapsel willen creëren. Alle producten van dit bedrijf ondergaan strenge dermatologische tests en bevatten zeer effectieve ingrediënten. Het merk TONI & GUY trekt mensen aan die zelfvertrouwen bezitten en creatief zijn, en de behoefte voelen om zich te onderscheiden van anderen en voor hun haar het beste willen.

  Omhoog

  Beoordeling TONI&GUY Glamour

  Wat vind je van TONI&GUY Glamour ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu