TONI&GUY Glamour Haarserum voor Glans

 • TONI&GUY Glamour Haarserum voor Glans
 • TONI&GUY Glamour Haarserum voor Glans 1
 • TONI&GUY Glamour Haarserum voor Glans 2
   meer

  1 product variant € 11,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het transportbedrijf

  KADO VOOR JOU
  We wten zeker dat je de verbazingwekkende TONI & GUY haarverzorging al kent. Koop hun producten voor minstens € 14 en ontvang gratis een haarborstel. Geef je haar de salonbehandeling in het comfort van je eigen huis.

  Varianten TONI&GUY Glamour

  • TONI&GUY Glamour Haarserum voor Glans  30 mlHaarserum voor Glans  

   Meer dan 5 st op voorraad in ons magazijn

   30 ml
   Code: TAG4714

    11,90

  Omhoog

  Over merk TONI&GUY

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Consistentie

  Serum

  Effect

  Glans en zachtheid

  Haar

  Alle Haartypen

  TONI&GUY is één van de bekendste kappersmerken aller tijden. De oprichters, de broers Toni en Guy Mascolo, openden al in 1963 hun eerste kapsalon. In de jaren 80 borduurden ze voort op het succes van hun salons en richtten ze hun eigen merk van haarverzorgingsproducten op.

  Tegenwoordig heeft hun netwerk van kapsalons die de naam van de beide broers dragen, honderden vestigingen wereldwijd en worden hun haarverzorgingsproducten door vele professionals gebruikt. De scheppers van de producten van TONI&GUY komen tegemoet aan degenen die haarcosmetica van topkwaliteit zoeken, en aan de klanten die niet bang zijn om te experimenteren en een werkelijk uniek kapsel willen creëren. Alle producten van dit bedrijf ondergaan strenge dermatologische tests en bevatten zeer effectieve ingrediënten. Het merk TONI & GUY trekt mensen aan die zelfvertrouwen bezitten en creatief zijn, en de behoefte voelen om zich te onderscheiden van anderen en voor hun haar het beste willen.

  Omhoog

  Beoordeling TONI&GUY Glamour

  Wat vind je van TONI&GUY Glamour ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Menu