TONI&GUY Cleanse Shampoo voor Normaal Haar

 • TONI&GUY Cleanse Shampoo voor Normaal Haar
   meer

  1 product variant € 3,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het transportbedrijf

  Varianten TONI&GUY Cleanse

  • TONI&GUY Cleanse Shampoo voor Normaal Haar  50 mlShampoo voor Normaal Haar  

   Meer dan 5 st op voorraad in ons magazijn

   50 ml
   Code: TAG2023

    3,90

  Omhoog

  Over merk TONI&GUY

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Haar

  Normaal

  TONI&GUY is één van de bekendste kappersmerken aller tijden. De oprichters, de broers Toni en Guy Mascolo, openden al in 1963 hun eerste kapsalon. In de jaren 80 borduurden ze voort op het succes van hun salons en richtten ze hun eigen merk van haarverzorgingsproducten op.

  Tegenwoordig heeft hun netwerk van kapsalons die de naam van de beide broers dragen, honderden vestigingen wereldwijd en worden hun haarverzorgingsproducten door vele professionals gebruikt. De scheppers van de producten van TONI&GUY komen tegemoet aan degenen die haarcosmetica van topkwaliteit zoeken, en aan de klanten die niet bang zijn om te experimenteren en een werkelijk uniek kapsel willen creëren. Alle producten van dit bedrijf ondergaan strenge dermatologische tests en bevatten zeer effectieve ingrediënten. Het merk TONI & GUY trekt mensen aan die zelfvertrouwen bezitten en creatief zijn, en de behoefte voelen om zich te onderscheiden van anderen en voor hun haar het beste willen.

  Omhoog

  Beoordeling TONI&GUY Cleanse

  Wat vind je van TONI&GUY Cleanse ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Menu