Tolure Cosmetics HairplusGroei Serum voor Wimpers en Wenkbrauwen

1×
Tolure Cosmetics Hairplus Groei Serum voor Wimpers en Wenkbrauwen
Tolure Cosmetics Hairplus Groei Serum voor Wimpers en Wenkbrauwen
Gratis verzending
3 ml
69,90

Code: TOC1548 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 31-1-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 30-1-2020
 • Product beschrijving
 • Over het merk
 • Review

Product beschrijving Tolure Cosmetics Hairplus
Kenmerken

Zou jij ook op amper 3 weken tijd prachtige, lange wimpers willen als van een pop? Geen enkel probleem! Het intensieve groeiserum voor wimpers en wenkbrauwen Tolure Cosmetics Hairplus met biopeptiden en vitaminen zorgt ervoor dat ook jij een bezwerende blik hebt.

Het serum versterkt niet enkel de groei van de wimpers maar verhoogt ook de soepelheid ervan en voorkomt zo dat ze breken. Bovendien is het ook geschikt om de wenkbrauwen meer volume te geven.

Kenmerken:

 • stimuleert intens de groei van wimpers en wenkbrauwen en draagt bij tot de verlenging ervan
 • verstevigt de afzonderlijke wimpers en wenkbrauwhaartjes en versterkt ze
 • verhoogt de soepelheid van de wimpers en wenkbrauwhaartjes en voorkomt zo dat ze breken
 • beperkt het uitvallen van wimpers en wenkbrauwhaartjes

Samenstelling:

 • biopeptiden – versterken de groei van wimpers en wenkbrauwen en voorkomen het uitvallen ervan
 • vitaminen A, C en E – voeden de wimpers en wenkbrauwen van de wortels tot de puntjes
 • panthenol – verzacht en kalmeert de gevoelige huid van de oogleden en wenkbrauwen
 • ginsengextract – stimuleert de doorbloeding van de wimper- en wenkbrauwwortels

Aanbrengen:
Veeg vóór het aanbrengen grondig het teveel aan vloeistof van het penseeltje af aan de rand van het flesje. Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de wortels van de wimpers en eventueel wenkbrauwen. Gebruik 1 x per dag.

Wimpers groeien in cycli. Bij gebruik van het serum kan deze cyclus korter worden vanwege een snellere en meer uitgesproken groei. Je kan dus de indruk krijgen dat je wimpers eerder uitvallen. Maar het is een natuurlijk proces van vernieuwing.  

Waarschuwing:
Een overmatige hoeveelheid serum kan een allergische reactie of brandende of rode ogen veroorzaken. Indien het product in de ogen komt, spoel de ogen onmiddellijk met water. Indien je last krijgt van brandende of rode ogen, stop dan enkele dagen met het product.

Kenmerken

Kleur
Transparant

Over het merk Tolure Cosmetics

Geen loze beloftes meer over prachtige wimpers, volle wenkbrauwen of verleidelijke lippen. Tolure Cosmetics komen altijd al hun beloften na. Of je nou verlangt naar langere wimpers of vollere lippen, de producten van Tolure bieden werkelijk resultaat. Dit jonge, dynamische merk met Duits-Oostenrijkse roots in Salzburg produceert innovatieve schoonheidsproducten vol werkzame bestanddelen waar op gerekend kan worden.

Dankzij hun jarenlange knowhow, deskundige kennis en voortdurende ontwikkeling horen Tolure Cosmetics bij de meest kwaliteitsvolle cosmetica uit het hele vakgebied. Aan mooiere wimpers heef het merk al talloze vrouwen geholpen. En jij kan de volgende zijn. 

Overtuig jezelf en probeer eens het groeiserum voor wimpers en wenkbrauwen Tolure Cosmetics Hairplus, dat na amper 3 weken al resultaten brengt. En als de natuur jou niet toebedeeld heeft met volle, sensuele lippen, hoef je niet meteen een plastisch chirurg op te zoeken. De volume lipgloss Tolure Cosmetics Lipboost® heeft bij wijze van spreken hetzelfde effect.

Review Tolure Cosmetics Hairplus