Tiziana Terenzi Mediterranean

Aroma Diffuser

Tiziana Terenzi Mediterranean Aroma Diffuser
Tiziana Terenzi Mediterranean Aroma Diffuser
Aroma Diffuser
110,00

Code: TRZ0230 | 3 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
Tiziana Terenzi Mediterranean
Aroma Diffuser | 110,00

Beschrijving van het parfum Tiziana Terenzi Mediterranean

Aroma Diffuser Tiziana Terenzi Mediterranean biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • frisse schone geur

Hoe te gebruiken:
Deze geurverspreider wordt geleverd met een navulling. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water.

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
fris, neutraal

Over het merk Tiziana Terenzi

De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.

Beoordeling Tiziana Terenzi Mediterranean

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!