Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars Klein met kapje

 • Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars  Klein met kapje
 • Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars  Klein met kapje 1
 • Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars  Klein met kapje 2
 • Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars  Klein met kapje 3
   meer

  Varianten Tiziana Terenzi Extreme Sense

  • Tiziana Terenzi Extreme Sense Geurkaars  Klein met kapje Geurkaars Klein met kapje 

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: TRZ0220

  Omhoog

  Parfum beschrijving Tiziana Terenzi Extreme Sense

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Geurkaars Tiziana Terenzi Extreme Sense geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

  Hoe te gebruiken:

  Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

  Omhoog

  Over merk Tiziana Terenzi

  De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

  Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

  Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.

  Omhoog

  Beoordeling Tiziana Terenzi Extreme Sense

  Wat vind je van Tiziana Terenzi Extreme Sense ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​