Tiziana TerenziEclix parfumextracten Unisex

Tiziana Terenzi Eclix parfumextracten  Unisex
Tiziana Terenzi Eclix parfumextracten  Unisex
100 ml
280,00

4 stuk(s) op voorraad | Code: TRZ0311
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Tiziana Terenzi Eclix Parfum Extract is een onweerstaanbaar verleidelijke en unieke geur die je zal bedwelmen met zijn intensiteit en de luxe uitstraling.

  • Pure poedergeur
  • voor de romantische vrouw
  • geschikt om ‘s avonds te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., PARFUM, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, HIDROXYCITRONELLAL, CITRAL, BENZYL CINNAMATE, ANISE ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Tahitaanse Vanille , Citroen , Tangerine , Iris, Amandelen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Citroen , Waterlelie, Viooltje , Petitgrain
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Cederhout, Muskus , Amber , Iriswortel
Geursoort
bloemig, houtachtig

De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.