Tiziana TerenziDionisio parfumextracten Unisex

Tiziana Terenzi Dionisio parfumextracten  Unisex
Tiziana Terenzi Dionisio parfumextracten  Unisex
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: TRZ00555

Ontdek luxe verborgen in een flacon. De uniseks parfum Tiziana Terenzi Dionisio onderscheidt zich door een onmiskenbare geur die ervoor zorgt dat je precies het soort aandacht krijgt waarnaar je verlangt.

  • originele geur voor een originele persoonlijkheid
  • uniseks geur

Samenstelling

Samenstelling
Ambergris, Muskus , Lelietje van Dalen , Jasmijn , Agarhout , Madagascar Vanille , Tahitaanse Vanille
Geursoort
houtachtig, gourmand

De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.