Tiziana Terenzi Luna Andromeda parfumextracten Unisex

2×
Tiziana Terenzi Luna Andromeda parfumextracten  Unisex
Tiziana Terenzi Luna Andromeda parfumextracten  Unisex
100 ml

Code: TRZ0140 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Tiziana Terenzi Luna Andromeda
Samenstelling

Tiziana Terenzi Luna Andromeda Parfum Extract is de belichaming van luxe en exclusiviteit. Verwen jezelf met deze geur, zodat je in elk gezelschap absoluut uniek zal zijn!

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de romantische vrouw
  • vooral geschikt voor als het koud is

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Ylang-Ylang , Jasmijn , Bergamot , Gras
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltjesblad , Rosa Damascena , Perzik , Peer bloesem , Lelie , Heliotroop
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Kokos, Vanille , Amber , Tonkaboon , Kasjmier Hout , Suiker , Ebbehout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Tiziana Terenzi

De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.

Review Tiziana Terenzi Luna Andromeda2