Tiziana TerenziAlmond Vanilla geurkaars Mini

Tiziana Terenzi Almond Vanilla geurkaars Mini
Tiziana Terenzi Almond Vanilla geurkaars Mini
geurkaars Mini

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: TRZ0240

Geurkaars Tiziana Terenzi Almond Vanilla geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • de lont knettert aangenaam tijdens het branden en creëert zo een gezellige sfeer
  • lange brandduur
  • stijlvol potje

Ingrediënten:

  • houten lont

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Soorten huisgeur
zoet
Type Lont
katoen
Type Wax
plantaardig

De geschiedenis van het Italiaanse familiebedrijf Tiziana Terenzi reikt terug tot 1968. Op dat tijdstip besloot een zekere Evelino Terenzi om de activiteiten van zijn vader Guglielmo, een groot liefhebber van eaux de cologne die in zijn levensonderhoud voorzag met de vervaardiging van kerkkaarsen, voort te zetten.

Evelino specialiseerde zich in tegenstelling tot zijn vader in aromatische producten en hoewel hij de beschikking had over een laboratorium van maar 16 vierkante meter, lukte het hem om bekend te worden. Binnen een korte tijd werden de geurende stenen, katalytische diffusors en andere producten van Tiziana Terenzi een begrip. Het merk presenteerde zijn eerste serie parfums na 44 jaar sinds zijn oprichting, maar de volgende collecties lieten niet lang op zich wachten.

Alle geuren van Tiziana Terenzi zijn unisex en zitten letterlijk vol emotie. Ze belichamen een faustische wens om geluksmomenten te te laten voortduren. Het merk Tiziana Terenzi zal de belangstelling van iedereen trekken die niet met weinig tevreden is en zijn individualiteit wil onderstrepen.