TIGI Tigi Pro

Grote Ronde Borstel

TIGI Tigi Pro Grote Ronde Borstel
TIGI Tigi Pro Grote Ronde Borstel
TIGI Tigi Pro Grote Ronde Borstel
45 mm

Code: TIG1500 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

TIGI Tigi Pro
45 mm

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica TIGI Tigi Pro

De ronde haarborstel TIGI Tigi Pro is een onmisbaar hulpmiddel voor het regelmatige föhnen van het haar.

Kenmerken:

  • is ideaal voor haarconditionering tijdens het föhnen
  • helpt de gewenste vorm te definiëren
  • De borstel is ontworpen voor haarstyling

Hoe te gebruiken:
Kies de grootte van de borstel volgens de specifieke lengte en dichtheid van je haar. De ronde borstel is geschikt voor styling door warmtebehandeling met een föhn. Niet geschikt voor het uitkammen van haar.

Over het merk TIGI

TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.