TIGIColour Kwast voor Haarkleuring

TIGI Colour Kwast voor Haarkleuring
TIGI Colour Kwast voor Haarkleuring
Aanbevolen detailhandelsprijs
2,40

Je bespaart 20%
Kwast voor Haarkleuring
1,90

Code: TIG2027 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 21-10-2021
Afhaallocaties
donderdag 21-10-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 20-10-2021

Beschrijving TIGI Colour

Het penseel voor het verven TIGI Colour is een onmisbaar accessoire bij de verfpreparaten, zonder welk het kleurproces in wezen niet mogelijk is.

Kenmerken:

  • de borstelpunt is geschikt voor het verdelen van de haarstrengen

Hoe te gebruiken:
Gebruik het penseel om de haarkleur aan te brengen. Na gebruik grondig afspoelen met lauw water en zeep.

Over het merk TIGI

TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.

Review TIGI Colour