TIGI Bed Head Totally Beachin Reinigende Shampoo voor Belast Haar door de Zon

 • TIGI Bed Head Totally Beachin Reinigende Shampoo voor Belast Haar door de Zon
   meer

  Varianten TIGI Bed Head Totally Beachin

  • TIGI Bed Head Totally Beachin Reinigende Shampoo voor Belast Haar door de Zon  250 mlReinigende Shampoo voor Belast Haar door de Zon  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   250 ml
   Code: TIG2010

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Over merk TIGI

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Effect

  Bescherming van het haar tegen de zon

  Haartypen

  Haar blootgesteld aan de zon

  TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

  De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

  Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.

  Omhoog

  Beoordeling TIGI Bed Head Totally Beachin

  Wat vind je van TIGI Bed Head Totally Beachin ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu