TIGI Bed Head B for Men Matte SeparationMatterende Wax voor het Haar

TIGI Bed Head B for Men Matte Separation Matterende Wax  voor het Haar
TIGI Bed Head B for Men Matte Separation Matterende Wax  voor het Haar
85 gr
8,90

Code: TIG1804 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 23-11-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 22-11-2019

Product beschrijving TIGI Bed Head B for Men Matte Separation

De haarwas TIGI Bed Head B for Men Matte Separation houdt het kapsel perfect in vorm en de applicatie is gemakkelijk. Verrast bovendien door een langdurig uithoudingsvermogen.

Kenmerken:

  • creëert gemakkelijk het gewenste kapsel
  • fixeert op natuurlijke manier
  • eenvoudige applicatie
  • het product is vochtbestendig

Hoe te gebruiken:
Breng aan op droog haar en pas het aan waar nodig.

Kenmerken

Consistentie
wax

Over het merk TIGI

TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.