TIGI Accessories

Doseerpompje

TIGI Accessories Doseerpompje
TIGI Accessories Doseerpompje
TIGI Accessories Doseerpompje
750 ml

Code: TIG2316 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

TIGI Accessories
750 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica TIGI Accessories

De doseerpomp TIGI Accessories is een handig en praktisch accessoire bij de shampoo of conditioner.

Kenmerken:

  • zorgt voor een precieze en eenvoudige dosering
  • minimaliseert de verspilling van het product

Hoe te gebruiken:
Schaf de doseerpomp aan en gebruik hem altijd in combinatie met producten uit dezelfde productenreeks om compatibiliteit te garanderen.

Over het merk TIGI

TIGI werd in 1986 door de vier broers Mascolo opgericht – de afstammelingen van de beroemde Italiaanse stylist Franco Mascolo, wiens vaste klanten onder meer de legendarische actrices Sophia Loren en Gina Lollobrigida waren. Toni, Guy, Bruno en Anthony volgden hun vader op en bouwden vrijwel vanuit het niets het netwerk van gerenommeerde kapsalons Toni & Guy op.

De uitzonderlijkheid van de producten van TIGI ligt vooral in het feit dat ze zijn ontworpen door professionele stylisten om te kunnen voldoen aan de behoeften van collega's. Bij de productie van shampoos, conditioners, modelleerpasta's en andere producten van TIGI worden vaak relatief ongebruikelijk ingrediënten toegepast.

Het merk TIGI zal iedereen interesseren die er geweldig uit wil zien, maar niet urenlang in schoonheidssalons wil doorbrengen en op zoek is naar topkwaliteit tegen redelijke prijzen.