Tiffany & Co.Tiffany & Love Gift SetV. Unisex

Tiffany & Co. Tiffany & Love Gift Set  V. Unisex
Tiffany & Co. Tiffany & Love Gift Set  V. Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
65,90

Je bespaart 21%
51,90

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: TIF02231

Tiffany & Love Eau de Parfum voor Vrouwen 3 x 5 ml + Tiffany & Love Eau de Toilette voor Mannen 3 x 5 ml

1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-12-2021

Een cadeau dat gegarandeerd plezier doet is de uniseks parfumset Tiffany & Co. Tiffany & Love . Hij bevat niet alleen een unieke geur die iedereen bekoort maar ook een mooie verpakking die aanspreekt. Doe deze chique set cadeau en beleef het fijne gevoel van iemand blij te maken.

Kenmerken:

  • voor vrouwen en mannen

Inhoud van de set:

  • Tiffany & Love Eau de Parfum voor Vrouwen 3 x 5 ml
  • Tiffany & Love Eau de Toilette voor Mannen 3 x 5 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, bloemig
Set variant
Gift Set

Het merk Tiffany & Co. geeft met zijn legendarische juwelen een definitie van eersteklas sieradenkunst, exclusiviteit en elegantie. “Diamantenkoning“ was de bijnaam van de oprichter van het merk, Charles Lewis Tiffany, die leefde met een passie voor de prachtigste edelstenen en briljante ontwerpen van zijn juwelen.

Het legendarische turquoise, ook gekend als Tiffany blue, is net als de naam zelf een teken van luxe. Het is de rode draad doorheen alle creaties van het merk, van geschenkdoosjes over de juwelen zelf tot aan het ontwerp van de Tiffany parfum. De eerste geuren ontstonden in de jaren ‘80 van de vorige eeuw - de bloemige Tiffany for Women en de kruidige Tiffany for Men. Ook in zijn parfums vangt het merk exclusiviteit, elegantie en de zuiverste essences, en probeert het het unieke gevoel op te roepen dat een kostbaar juweel op je huid achterlaat.

Sinds zijn ontstaan in het jaar 1837 heeft het merk behalve belangrijke personen stilaan de hele wereld veroverd. En ook vandaag nog zijn de tijdloze juwelen van Tiffany & Co. een herinnering aan de belangrijkste momenten van het leven.