Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Parfum voor Vrouwen

Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Parfum voor Vrouwen
Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
138,00

Je bespaart 41%
90 ml
81,00

Code: VZR10401 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Tiffany & Co. Tiffany & Love
Samenstelling

De liefde heeft veel gezichten. En vooral vandaag. Eén van hen – stralend, aantrekkelijk en tegelijk sensueel – schuilt onder het dopje van de eau de parfum voor vrouwen Tiffany & Co. Tiffany & Love. Met zijn geurakkoorden stelt hij je een liefde voor waarvan de onbegrensdheid tot in de hemel reikt.

  • moderne interpretatie van liefde in een bloemengeur met houtachtig slot
  • vormt een wederzijdse aanvulling met de eau de toilette voor mannen Tiffany & Co. Tiffany & Love
  • beide geuren belichamen de aantrekkingskracht van de liefde 

Samenstelling van de geur:
Meteen bij de eerste gewaarwording word je in verrukking gebracht door een mengeling van stralende noten. Die bestaan uit blauwe basilicum, die speciaal voor Tiffany gekweekt wordt en die zich zinnelijk vermengt met noten van pompelmoes. Na een tijdje weerklinkt de zoetig bloemige neroli en even later de blauwe sequoia. Dat aroma, dat zich als één van de laatste ontvouwt, herken je niet alleen in deze geur, maar ook in de eau de toilette voor mannen Tiffany & Love.

Het verhaal van de geur:
De geur is een uiting van hedendaagse liefde als een emotionele band in de meest uiteenlopende zin van het woord. Hij wordt vergezeld van het symbool “&”, dat verwijst naar een vereniging van twee personen. Ook de flacon zelf is opvallend.

Op het dopje herken je het legendarische patroon van de letter T. Hij heeft een ovale vorm en bij zicht van bovenaf kan je lezen welke hoofdingrediënten deze van liefde doordrongen geur vormen. De hals heeft een lichtblauw lint met de naam van de geur Tiffany & Love. Aan beide kanten is de flacon versierd met elegante zilveren cirkels.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig

Over het merk Tiffany & Co.

Het merk Tiffany & Co. geeft met zijn legendarische juwelen een definitie van eersteklas sieradenkunst, exclusiviteit en elegantie. “Diamantenkoning“ was de bijnaam van de oprichter van het merk, Charles Lewis Tiffany, die leefde met een passie voor de prachtigste edelstenen en briljante ontwerpen van zijn juwelen.

Het legendarische turquoise, ook gekend als Tiffany blue, is net als de naam zelf een teken van luxe. Het is de rode draad doorheen alle creaties van het merk, van geschenkdoosjes over de juwelen zelf tot aan het ontwerp van de Tiffany parfum. De eerste geuren ontstonden in de jaren ‘80 van de vorige eeuw - de bloemige Tiffany for Women en de kruidige Tiffany for Men. Ook in zijn parfums vangt het merk exclusiviteit, elegantie en de zuiverste essences, en probeert het het unieke gevoel op te roepen dat een kostbaar juweel op je huid achterlaat.

Sinds zijn ontstaan in het jaar 1837 heeft het merk behalve belangrijke personen stilaan de hele wereld veroverd. En ook vandaag nog zijn de tijdloze juwelen van Tiffany & Co. een herinnering aan de belangrijkste momenten van het leven.

Review Tiffany & Co. Tiffany & Love