The Organic Pharmacy Sun

Zelfbruinende Crème voor Lichaam en Gezicht

The Organic Pharmacy Sun Zelfbruinende Crème  voor Lichaam en Gezicht
The Organic Pharmacy Sun Zelfbruinende Crème  voor Lichaam en Gezicht
The Organic Pharmacy Sun Zelfbruinende Crème  voor Lichaam en Gezicht
100 ml
40,00

Code: OPH0039 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 24-1-2019
The Organic Pharmacy Sun
100 ml | 40,00

Beschrijving van de cosmetica The Organic Pharmacy Sun

Het zelfbruinende lichaamspreparaat The Organic Pharmacy Sun is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een natuurlijke gouden bruining
  • hydrateert en voedt intensief
  • versoepelt en verzacht de huid
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy, het merk van natuurlijke cosmetica, benadrukt voornamelijk zuiverheid, kwaliteit en evenwicht. De unieke organische bestanddelen en de juiste combinatie daarvan in de verschillende producten zorgen voor een positieve invloed van deze cosmetica op de huid van het gezicht en de huid van het hele lichaam. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden met de hand gemengd, waardoor er uitzonderlijke plantaardige producten voor de schoonheid van ieder van ons ontstaan.

Het Engelse merk The Organic Pharmacy is opgericht door Margo en Franco Marrone. De farmacologie Margo richtte zich na haar studie op de kruidengeneeskunde en ontdekte enkele jaren later de bekoorlijkheid van de homeopathie. Ze besloot om haar uitgebreide kennis van kruiden, homeopathie en farmacologie te gebruiken om cosmetica met zuiver natuurlijke ingrediënten te creëren.

Ze openden gezamenlijk de eerste organische apotheek in 2002 in Kings Road in Londen. Tegenwoordig is hun merk The Organic Pharmacy al verkrijgbaar in meer dan 25 landen over de hele wereld.