The Organic Pharmacy Sun, After Sun Crème voor Lichaam en Gezicht | notino.nl

The Organic Pharmacy Sun

After Sun Crème voor Lichaam en Gezicht

The Organic Pharmacy Sun After Sun Crème  voor Lichaam en Gezicht
The Organic Pharmacy Sun After Sun Crème  voor Lichaam en Gezicht
The Organic Pharmacy Sun After Sun Crème  voor Lichaam en Gezicht
Gratis verzending
100 ml
39,95

Code: OPH0033 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
zondag 19-8-2018

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
alle huidtypen
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk The Organic Pharmacy

The Organic Pharmacy, het merk van natuurlijke cosmetica, benadrukt voornamelijk zuiverheid, kwaliteit en evenwicht. De unieke organische bestanddelen en de juiste combinatie daarvan in de verschillende producten zorgen voor een positieve invloed van deze cosmetica op de huid van het gezicht en de huid van het hele lichaam. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden met de hand gemengd, waardoor er uitzonderlijke plantaardige producten voor de schoonheid van ieder van ons ontstaan.

Het Engelse merk The Organic Pharmacy is opgericht door Margo en Franco Marrone. De farmacologie Margo richtte zich na haar studie op de kruidengeneeskunde en ontdekte enkele jaren later de bekoorlijkheid van de homeopathie. Ze besloot om haar uitgebreide kennis van kruiden, homeopathie en farmacologie te gebruiken om cosmetica met zuiver natuurlijke ingrediënten te creëren.

Ze openden gezamenlijk de eerste organische apotheek in 2002 in Kings Road in Londen. Tegenwoordig is hun merk The Organic Pharmacy al verkrijgbaar in meer dan 25 landen over de hele wereld.

Menu