Thalia SodiAbsolute Amethyst Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Thalia Sodi Absolute Amethyst Eau de Parfum voor Vrouwen
Thalia Sodi Absolute Amethyst Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
44,70

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: TSO02463
1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Ontwaak je innerlijke passie. Je wordt aangemoedigd door de eau de parfum Thalia Sodi Absolute Amethyst die je omringt met een intense vrouwelijke aura. De geur schittert met de buitengewone schoonheid van paarse amethist die gewild is vanwege zijn magische krachten en aantrekkingskracht.

  • bloemige, oriëntaalse geur
  • voor romantische en gepassioneerde vrouwen
  • onderdeel van de geurencollectie van de Mexicaanse zangeres en actrice Thalia

Samenstelling van de geur
Thalia Sodi Absolute Amethyst opent met de tonen van verfrissende citroenbloesem, zoete nectarine en intense koriander. De hartnoten verbergen de vanille, orchidee, elegante pioenrozen en amandelbloesem en onderstrepen je vrouwelijkheid. De zoete basisnoten betoveren je omgeving met de combinatie van vanille, tonkabonen en tequila.

Verhaal van de geur
De schoonheid van de edelstenen heeft de Mexicaanse zangeres Thalia Sodi zo gefascineerd dat ze besloot een speciale collectie geuren te creëren die daaraan gewijd is. De eau de parfum Absolute Amethyst was gelanceerd in 2019 en de geur die doet denken aan kostbare amethist is ontworpen door de parfum-designer Gino Percontino.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Nectarine, Citroenbloesem , Koriander
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Dahlia , Amandel bloesem , Vanille Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Tequila , Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, bloemig