Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen

1×
Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen
Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
29,70

Code: TEL00490 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
woensdag 12-5-2021

Beschrijving Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport
Samenstelling

Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport Eau de Toilette is een onweerstaanbare geur met een unieke geur die je de hele dag begeleid.

  • frisse geur
  • aromatische geur
  • voor de individualistische man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Basillicum , Rozemarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zee Noten , Sinaasappelbloesem , Geranium , Nootmuskaat
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Leer, Incense, Patchuli
Geursoort
water noten, houtachtig

Over het merk Ted Lapidus

De Franse ontwerper Ted Lapidus wordt beschouwd als een pionier op het gebied van de unisex mode. Hij richtte in 1951 zijn eigen modemerk op. Hij won in 1960 aan belang, toen Franse beroemdheden als Brigitte Bardot, Françoise Hardy en Alain Delon zijn ontwerpen begonnen te dragen.

Hij ontwierp voor John Lennon het witte pak dat we kennen van de albumhoes van Abbey Road. Tegenwoordig is het merk Ted Lapidus voornamelijk bekend om de productie van mode-accessoires, horloges en parfums, die zeker het proberen waard zijn!

Review Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Sport1