Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen

3×
Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
Ted Lapidus Lapidus Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
18,45

Code: TEL0004 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Ted Lapidus Lapidus Pour Homme
Samenstelling

Rijke en royale eau de toilette Ted Lapidus Lapidus Pour Homme combineert tijdloosheid, charme en een verlangen om te pronken. Het is een perfecte aanvulling voor elke echte man die met de tijd meegaat. Ongeacht zijn leeftijd.

  • verwarmende oosterse geur
  • geschikt voor dagelijks gebruik het hele jaar door
  • ontworpen door Martin Gras
  • gelanceerd in 1987

Samenstelling van de geur
De topnoten worden gedomineerd door de sappige fruitige tonen van ananas en citrusvruchten aangevuld door meer aromatische en duidelijk mannelijke akkoorden van lavendel, alsem en jeneverbes. Vervolgens ruik je de warme tonen van zoete honing en oliban, de bosgeur van dennen, Braziliaans rozenhout en de bloemige mix van jasmijn, roos en lelietjes-van-dalen. Ted Lapidus Pour Homme bouwt op de basisnoten met houtachtige akkoorden van cederhout en sandelhout, aardse patchoeli, sensuele muskus en warme amber, met een sterk aroma van tabak.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Artemisia, Jeneverbessen , Ananas , Lavendel , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Denneboom , Incense, Honing , Roos , Jasmijn , Braziliaans rozenhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Tabak , Sandelhout , Patchuli , Cederhout
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Ted Lapidus

De Franse ontwerper Ted Lapidus wordt beschouwd als een pionier op het gebied van de unisex mode. Hij richtte in 1951 zijn eigen modemerk op. Hij won in 1960 aan belang, toen Franse beroemdheden als Brigitte Bardot, Françoise Hardy en Alain Delon zijn ontwerpen begonnen te dragen.

Hij ontwierp voor John Lennon het witte pak dat we kennen van de albumhoes van Abbey Road. Tegenwoordig is het merk Ted Lapidus voornamelijk bekend om de productie van mode-accessoires, horloges en parfums, die zeker het proberen waard zijn!

Review Ted Lapidus Lapidus Pour Homme3