Whitening strips

Whitening strips
Je hebt gekozen
  • Voor Mannen

Waarom kiezen voor whitening strips?

Heb je besloten je tanden thuis te bleken en wil je snel resultaat? Ga dan voor whitening strips, die al na een week zichtbare resultaten geven.

Whitening strips zijn een fantastisch alternatief voor whitening tandpasta, maar kunnen ook in combinatie daarmee worden gebruikt. Een voordeel van deze methode voor thuis tanden bleken is het eenvoudige gebruik; ze zitten bovendien niet in de weg in je mond en bieden veelbelovende resultaten.

Whitening strips zijn zo ontworpen dat ze zo veel mogelijk in contact met je tanden staan en bevatten dezelfde werkzame stoffen als professionele whitening producten. De beste tandbleekstrips met een bijzonder hoge concentratie werkzame stoffen weten zelfs raad met vlekken onder het tandglazuur, waardoor je je tanden ontdoet van hun gele gloed.

Zo gebruik je whitening strips

  • Breng de whitening strips elke avond voor het slapengaan voor 30 minuten op je gepoetste tanden aan en houd dit ongeveer twee weken vol.
  • Overschrijd de aanbevolen werkingstijd niet en volg de meegeleverde handleiding van de fabrikant.
  • Heb je gevoelige tanden, gebruik dan een tandpasta voor gevoelige tanden.

Op notino.nl vind je whitening strips met en zonder peroxide of met houtskool, verpakt per 10, 14 en meer stuks. Begin nu meteen met tanden bleken!