Swiss ArabianShawq Eau de Parfum Unisex

1×
Swiss Arabian Shawq Eau de Parfum Unisex
Swiss Arabian Shawq Eau de Parfum Unisex
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: SAB0182

Ontdek het verlangen van je hart en laat je aantrekkingskracht gelden

Omhul jezelf met een intense geur geïnspireerd op eindeloos verlangen. De uniseks eau de parfum Swiss Arabian Shawqn combineert muskus, citrus en bloemen met een vleugje sappig fruit. De verleidelijke compositie valt vooral op tijdens zonovergoten, warme dagen.

  • geschikt voor mannen en vrouwen
  • bloemengeur met fruitige noten
  • ideaal om zowel overdag als 's avonds te dragen

Samenstelling van de geur:
Eerst worden je zintuigen verwend met verfrissende bergamot aangevuld met zwarte bes en ananas. Het rijpe fruit wordt vervolgens verrijkt met bedwelmende lelietjes-van-dalen en krachtig berkenblad. De basisnoten met langdurig effect zijn intense patchoeli en sensuele muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Ananas , Zwarte Aalbessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Berk
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Ambroxan , Muskus
Geursoort
fruitig