Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de BahreinEau de Parfum Unisex

Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein Eau de Parfum Unisex
Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein Eau de Parfum Unisex
50 ml

Code: 7770198 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein
Samenstelling

Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein uniseks Eau de Parfum is de perfecte geur voor alle onafhankelijke vrouwen en mannen die volgens hun eigen regels leven.

  • oriëntaalse geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • geschikt om ‘s avonds te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zoete Noten , Viooltje , Harsen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Ambrosia, Sandelhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Peru Balsem
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Review Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein