Sofia VergaraLove Eau de Parfum voor Vrouwen

Sofia Vergara Love Eau de Parfum voor Vrouwen
Sofia Vergara Love Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: SVE0504

Open je hart en beleef de ware liefde. De eau de parfum voor vrouwen Sofia Vergara Love voert je mee naar een romantische tuin waar al je verlangens worden vervuld. In een volmaakte harmonie worden hier noten van tedere bloemen vermengd met delicieus fruit, waarmee ze samen het verhaal vertellen van een passie die geen obstakels kent.

  • sensuele, fruitig-bloemige geur
  • voor de vrouw die op zoek is naar de liefde van haar leven
  • ideaal om dagelijks te dragen, het hele jaar door

Samenstelling van de geur
Als eerste ontplooien zich verfrissende fruitakkoorden van groene appel en passiebloem, aangevuld met een mandarijn-sinaasappelaroma en zoetige oranjebloesem. Daarna worden je zinnen gestreeld door een bedwelmend bloemenduo van magnolia en orchidee, begeleid door de ongebruikelijke combinatie van koffie en verleidelijke iriswortel. De subtiele verbinding van delicieuze praliné, zoete vanille en warm amberhout blijft het langst op je huid hangen. 

Verhaal van de geur
De vrouwengeur Sofia Vergara Love uit het jaar 2015 sleept je mee in een romantisch verhaal waarin jij en je droomprins de hoofdrol spelen. De harmonieuze combinatie van bloemen en fruit zorgt dat je steeds de aandacht van je omgeving trekt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappelbloesem , Passiebloem , Mandarijn-Sinaasappel Aroma , Groene Appel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Magnolia , Koffie , Orchidee , Orriswortel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus Ambrette, Praliné, Belambra Hout , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig