Smells Like SpellsEssential Oil Myrrh Resinoid essentiele geurolie

Smells Like Spells Essential Oil Myrrh Resinoid essentiele geurolie
Smells Like Spells Essential Oil Myrrh Resinoid essentiele geurolie
5 ml
15,00

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: SML02243
1
Cadeautje voor jou
Bij je aankoop van het merk Smells Like Spells boven de € 50 kies je in het winkelmandje een kaars met een houten lont als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Je kan de geur van je woonst zo vaak veranderen als je maar wil. De geurolie Smells Like Spells Essential Oil Myrrh Resinoid is er speciaal voor gemaakt. Je hebt maar enkele druppels nodig en het betoverende, subtiele aroma dat geleidelijk aan vrijkomt, streelt je zinnen en laat elke ruimte lekker ruiken.

Kenmerken:

  • slimme en elegante manier om je woonst lekker te laten ruiken
  • eenvoudig te doseren
  • kruidenaroma

Ingrediënten:

  • met etherische oliën
  • samenstelling van organische kwaliteit

Hoe te gebruiken:
Doseer de olie volgens de geurintensiteit die je in de ruimte wil. De temperatuur, de mate van ventilatie en de plaats van waaruit je de olie laat geuren, heeft invloed op de duur van het vrijkomen van het aroma. Volg de bijgevoegde instructies.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid.
Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
Mirre
Soorten huisgeur
kruiden

Verrijk je leven met een vleugje magie. Smells Like Spells zijn originele, met de hand gemaakte geurkaarsen en aromadiffuser waarin de volkswijsheid wordt gecombineerd met de nieuwste parfumtechnieken.

Dit Litouwse merk zorgt ervoor dat haar producten er stijlvol en elegant uitzien. Dat is de reden waarom de Smells Like Spells geurverspreiders en kaarsen zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Met hout, vlas en soja was in de hoofdrol. Bovendien hebben de producten altijd een unieke geur samengesteld in overeenstemming met de traditionele aromatherapie, die de positieve effecten van kruiden of specerijen gebruikt. Dankzij hun magische karakter voegen ze buitengewone charme toe aan je dagelijks leven.

Alle kaarsen en aroma diffusers van Smells Like Spells zijn vernoemd naar personages uit de Noordse mythologie die traditioneel wordt geassocieerd met unieke spirituele krachten waarmee je in je leven kunt brengen wat je op dit moment nodig hebt. En wie zegt dat spreuken niet bestaan...