Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin essentiele geurolie (Focus spell)

Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin essentiele geurolie  (Focus spell)
Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin essentiele geurolie  (Focus spell)
5 ml
15,00

Code: SML02227 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin
Samenstelling

Je kan de geur van je woonst zo vaak veranderen als je maar wil. De geurolie Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin is er speciaal voor gemaakt. Je hebt maar enkele druppels nodig en het betoverende, subtiele aroma dat geleidelijk aan vrijkomt, streelt je zinnen en laat elke ruimte lekker ruiken.

Kenmerken:

  • slimme en elegante manier om je woonst lekker te laten ruiken
  • houtachtige geur
  • kruidenaroma

Ingrediënten:

  • met etherische oliën
  • samenstelling van organische kwaliteit

Hoe te gebruiken:
Doseer de olie volgens de geurintensiteit die je in de ruimte wil. Volg de bijgevoegde instructies.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Soorten huisgeur
houtachtig, kruiden

Over het merk Smells Like Spells

Verrijk je leven met een vleugje magie. Smells Like Spells zijn originele, met de hand gemaakte geurkaarsen en aromadiffuser waarin de volkswijsheid wordt gecombineerd met de nieuwste parfumtechnieken.

Dit Litouwse merk zorgt ervoor dat haar producten er stijlvol en elegant uitzien. Dat is de reden waarom de Smells Like Spells geurverspreiders en kaarsen zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Met hout, vlas en soja was in de hoofdrol. Bovendien hebben de producten altijd een unieke geur samengesteld in overeenstemming met de traditionele aromatherapie, die de positieve effecten van kruiden of specerijen gebruikt. Dankzij hun magische karakter voegen ze buitengewone charme toe aan je dagelijks leven.

Alle kaarsen en aroma diffusers van Smells Like Spells zijn vernoemd naar personages uit de Noordse mythologie die traditioneel wordt geassocieerd met unieke spirituele krachten waarmee je in je leven kunt brengen wat je op dit moment nodig hebt. En wie zegt dat spreuken niet bestaan...

Review Smells Like Spells Essential Oil Blend Odin