Sisley Self Tanners Zelfbruinende Body Lotion met Hydraterende Werking

 • Sisley Self Tanners Zelfbruinende Body Lotion met Hydraterende Werking
   meer

  1 product variant € 76,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  Varianten Sisley Self Tanners

  • Sisley Self Tanners Zelfbruinende Body Lotion met Hydraterende Werking  150 mlZelfbruinende Body Lotion met Hydraterende Werking  

   Meer dan 5 st op voorraad in ons magazijn

   150 ml
   Code: SIS0365

    76,90

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Sisley Self Tanners

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Consistentie

  Melk

  Huidtype

  Alle Huidtypen

  Het zelfbruinende lichaamspreparaat Sisley Self Tanners is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

  Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • hydrateert en voedt
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd

  Hoe te gebruiken:

  Schudden voor gebruik. Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven.

  Omhoog

  Over merk Sisley

  Het merk Sisley merk werd opgericht in 1976 in het Franse gebied Blois, waar de productie ook tegenwoordig plaatsvindt. Het merk werd opgericht door graaf Hubert d'Ornano, die tot de ontdekkers van vele belangrijke plantensoorten behoorde.

  De originaliteit van zijn producten is gelegen in het gebruik van essentiële oliën die verrijkt zijn met natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de huid door de cosmetica van Sisley beschermd en tegelijkertijd gevoed. Een belangrijk onderdeel van de portfolio van dit merk omvat eaux de parfum en eaux de toilette, die van tijdloze elegantie zijn en niet chemisch zijn behandeld.

  Momenteel is het bedrijf Sisley in 80 landen wereldwijd verkrijgbaar enbehoort het tot de grootste producenten van luxueuze parfums en cosmetica.

  Omhoog

  Beoordeling Sisley Self Tanners

  Wat vind je van Sisley Self Tanners ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu