Sisley Self Tanners

Getinte Gel voor het Lichaam

Sisley Self Tanners Getinte Gel  voor het Lichaam
Sisley Self Tanners Getinte Gel  voor het Lichaam
Sisley Self Tanners Getinte Gel  voor het Lichaam
100 ml
74,90

Code: SIS0097 | 5 stuk(s) op voorraad
st
GLS
maandag 28-1-2019
Sisley Self Tanners
100 ml | 74,90

Beschrijving van de cosmetica Sisley Self Tanners

Het product Sisley Self Tanners helpt je snel en gemakkelijk een mooie gebruinde teint te verkrijgen, alsof je aan zee bent geweest.

Kenmerken:

  • kleurt de huid bruin en geeft je een gebruind uiterlijk
  • het bruinende effect is natuurlijk
  • eenvoudig aan te brengen
  • hydrateert en voedt

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Was na het aanbrengen je handen grondig.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Sisley

Het merk Sisley merk werd opgericht in 1976 in het Franse gebied Blois, waar de productie ook tegenwoordig plaatsvindt. Het merk werd opgericht door graaf Hubert d'Ornano, die tot de ontdekkers van vele belangrijke plantensoorten behoorde.

De originaliteit van zijn producten is gelegen in het gebruik van essentiële oliën die verrijkt zijn met natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de huid door de cosmetica van Sisley beschermd en tegelijkertijd gevoed. Een belangrijk onderdeel van de portfolio van dit merk omvat eaux de parfum en eaux de toilette, die van tijdloze elegantie zijn en niet chemisch zijn behandeld.

Momenteel is het bedrijf Sisley in 80 landen wereldwijd verkrijgbaar enbehoort het tot de grootste producenten van luxueuze parfums en cosmetica.