Sisley Eau du Soir

Douchegel voor Vrouwen 250 ml

Sisley Eau du Soir Douchegel voor Vrouwen  250 ml
Sisley Eau du Soir Douchegel voor Vrouwen  250 ml
Sisley Eau du Soir Douchegel voor Vrouwen  250 ml
Gratis verzending
Douchegel voor Vrouwen 250 ml
50,00

Code: SIS0515 | Meer dan 5 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
GLS
vrijdag 14-12-2018
Sisley Eau du Soir
Douchegel voor Vrouwen 250 ml | 50,00

Beschrijving van het parfum Sisley Eau du Soir

Het douchegel Sisley Eau du Soir Eau du Soir is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Sisley

Het merk Sisley merk werd opgericht in 1976 in het Franse gebied Blois, waar de productie ook tegenwoordig plaatsvindt. Het merk werd opgericht door graaf Hubert d'Ornano, die tot de ontdekkers van vele belangrijke plantensoorten behoorde.

De originaliteit van zijn producten is gelegen in het gebruik van essentiële oliën die verrijkt zijn met natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de huid door de cosmetica van Sisley beschermd en tegelijkertijd gevoed. Een belangrijk onderdeel van de portfolio van dit merk omvat eaux de parfum en eaux de toilette, die van tijdloze elegantie zijn en niet chemisch zijn behandeld.

Momenteel is het bedrijf Sisley in 80 landen wereldwijd verkrijgbaar enbehoort het tot de grootste producenten van luxueuze parfums en cosmetica.

Beoordeling Sisley Eau du Soir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!