Ga naar hoofdcontent

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Blond haar tot in de absolute perfectie

Shu Uemura Art of Hair stelt een uiterst doeltreffende, professionele formule voor die verrijkt is met op duurzame wijze geoogste Japanse witte pioenroos en een uniek koud pigment ontwikkeld in Japan. Yūbi (Japans voor elegantie) blonde laat de tijd stilstaan en tilt je blonde haar tot de absolute perfectie: de koude schijn blijft behouden, je haar gaat natuurlijk glanzen en de haarvezels worden van de wortels tot de punten gerevitaliseerd.

 

Voor ijskoud platinablond

Laat de tijd stilstaan en behoud je ijskoude platinablonde kleur. De shampoo onderdrukt ongewenste warme tinten en dankzij het masker komt een ijskoude blonde tint tevoorschijn. Je blonde haar wordt bovendien gevoed, gaat natuurlijk stralen en wordt heerlijk zacht!

Voor langhoudende highlights en balayage

Benadruk je highlights of balayage met een prachtige, natuurlijke glans dankzij de verhelderende shampoo Yübi Blonde, en onderdruk ongewenste gele tinten met behulp van het masker uit dezelfde reeks, dat je haar tegelijk voedt en gladstrijkt.

 

Voor opwindend zilvergrijs

Het is tijd om jouw volmaakte zilveren haar te tonen. De neutraliserende paarse shampoo onderdrukt ongewenste koperkleurige tonen en de Yübi Blonde conditioner herstelt de haarvezels en strijkt ze glad.

 

Dagelijkse verzorging voor alle soorten blond

Geef je blonde haar dat wat het nodig heeft. De verhelderende shampoo reinigt mild je haar, verwijdert alle vuil en laat je haar natuurlijk glanzen. De conditioner herstelt de haarvezels van de wortels tot de punten en maakt je haar ongelooflijk zacht.


Over de Japanse witte pioenroos

De witte pioenroos ‘shakuyaku’ wordt met respect geoogst in de bergen van Niigata in Japan. Shu Uemura Art of Hair zet voor de milieubewuste oogst lokale boeren in, en er wordt steeds maximaal de helft van de bloemen geoogst, zodat de andere helft de kans krijgt om uit te bloeien. De oogst gebeurt handmatig tijdens de maanden mei en juni.

Over het Japanse koude pigment

Het merk Shu Uemura Art of Hair is ontstaan uit het gemotiveerde verlangen van de heer Shu Uemura om de meest stralende kleuren te vinden, en daarom koos het merk voor de technologie van een pigment dat in een make-upcollectie gebruikt wordt. Het wordt exclusief voor het merk Shu Uemura vervaardigd door een vooraanstaande Japanse producent van inkt en kleurstoffen. Het door middel van toptechnologieën geproduceerde pigment heeft een gladde, homogene vorm en zorgt voor een intensere koudere kleur dan een gewoon pigment.